Ce asteptari are FMI de la Guvernul condus de Dacian Ciolos

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 15:48
1086 citiri
Ce asteptari are FMI de la Guvernul condus de Dacian Ciolos
Foto: Twitter/IMF

Cresterea salariilor in sectorul bugetar, daca va fi mentinuta de noul Guvern, trebuie sa faca parte dintr-un pachet cuprinzator de masuri de reforma in sectorul public, care sa cuprinda imbunatatirea capacitatii administrative si, in plus, trebuie insotita de precizari clare ale surselor de finantare, sustine reprezentantul rezident al Fondului Monetar International (FMI) pentru Romania si Bulgaria, Guillermo Tolosa.

"Asteptarea pe care cu totii o avem de la noul Guvern este sa inceapa sa ia decizii intr-o maniera complet diferita. Daca se opteaza pentru majorarea salariilor, aceasta masura trebuie sa faca parte dintr-un pachet cuprinzator de reforma pentru sectorul public care trebuie sa cuprinda diferite masuri cum ar fi imbunatatirea capacitatii administrative.

In plus, trebuie sa fie clar precizata sursa de finantare, daca este o masura sustenabila pentru actualul cadru bugetar si care vor fi masurile care vor sprijini aceasta majorare. Deci, asteptam de la Guvern ca mai ...citeste mai departe despre "Ce asteptari are FMI de la Guvernul condus de Dacian Ciolos" pe Ziare.com

#FMI asteptari Guvern Ciolos, #FMI Guvern Ciolos , #Stiri Macroeconomie