Cea mai mare banca a Germaniei, aproape de o amenda de 1,5 miliarde de dolari

Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 14:52
1186 citiri

Cea mai mare banca a Germaniei si una dintre cele mai mari din lume, Deutsche Bank, ar putea fi amendata cu o suma uriasa, de 1,5 miliarde de dolari, intr-un caz in care gigantul german este acuzat de manipularea dobanzilor de referinta.

Oficialii bancii poarta discutii cu procurorii federali, cu autoritatile de reglementare din Marea Britanie si Statele Unite, precum si cu autoritatea de reglementare a serviciilor financiare din New York, in ce priveste dovezile ca mai multi comercianti ai Deutsche Bank au incercat sa manipuleze dobanzile interbancare, informeaza USA Today.

UE ar putea amenda bancile care au manipulat dobanzile - surse

O rezolutie in acest caz ar putea fi atinsa in aceasta luna, iar Deutsche Bank a transmis ca va continua "sa lucreze cu autoritatile care revizuiesc chestiunile legate de ratele dobanzilor interbancare oferite".

Cazul reprezinta ultima investigatie bancara... citeste mai departe despre "Cea mai mare banca a Germaniei, aproape de o amenda de 1,5 miliarde de dolari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amenda Deutsche Bank, #Deutsche Bank amenda Libor, #Deutsche Bank scandal Libor, #Deutsche Bank dobanzi Libor , #Stiri Macroeconomie