Chevron Romania: Cand va fi redat terenul de la Pungesti proprietarului

Marti, 24 Februarie 2015, ora 20:30
1154 citiri
Chevron Romania: Cand va fi redat terenul de la Pungesti proprietarului
Foto: Ziare.com

Terenul detinut de Chevron la Pungesti (Vaslui), unde in 2014 au inceput lucrarile pentru exploatarea gazelor de sist, este in continuare imprejmuit cu gard si pazit, reprezentantii companiei care a anuntat ca se retrage din Romania spunand ca santierul va fi inchis imediat ce vremea o va permite.

Terenul de 20.000 de metri patrati concesionat de Chevron in extravilanul localitatii vasluiene Silistea, comuna Pungesti, este in continuare imprejmuit cu gard si pazit de o firma specializata, reprezentantii companiei anuntand, la sfarsitul saptamanii trecute, ca gigantul american se retrage din Romania si renunta la proiectele de exploatare a gazelor de sist.

Reprezentantii Chevron Romania spun insa ca, imediat ce conditiile meteo vor permite, santierul amenajat pe terenul respectiv va fi inchis.

"Imediat ce conditiile meteo vor permite, se va finaliza nivelarea terenului cu pamantul excavat de pe portiunea unde a existat platforma betonata. Ulterior, se va trece la scoaterea ...citeste mai departe despre "Chevron Romania: Cand va fi redat terenul de la Pungesti proprietarului" pe Ziare.com

#Chevron teren Romania, #Chevreon renuntat exploatare Romania, #Chevron plecat Romania, #Chevron gaze Pungesti, #Chevron gaze sist Romania , #Stiri Macroeconomie