Ciolos accepta provocarea lui Dragnea pentru ca are cu ce se lauda in Parlament

Sambata, 10 Septembrie 2016, ora 09:42
2420 citiri
Ciolos accepta provocarea lui Dragnea pentru ca are cu ce se lauda in Parlament
Foto: Arhiva Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos se va prezenta in fata Parlamentului cu un raport privind situatia economica a tarii, a declarat vicepremierul Vasile Dincu.

In opinia sa, cererea formulata de liderul PSD, Liviu Dragnea, - ca premierul sa se prezinte in fata Camerelor reunite situatia economica reala a tarii, este de natura sa avantajeze Guvernul.

"Noi am considerat aceasta cerere, pe care liderul PSD a facut-o, ca o cerere la care premierul va raspunde cu buna credinta si chiar cu entuziasm, ca sa spun asa. Este o ocazie prin care putem sa aratam ceea ce am facut in acest an, sa aratam in mod realist, cu cifre, cu date, pentru ca altfel, in spatiul public, exista tot felul de mistificari, atacuri politice, pentru ca a inceput campania.

Cred ca aceasta cerere ne avantajeaza, din acest punct de vedere, si premierul va fi prezent cu un raport in fata Parlamentului. De cate ori te duci in Parlament, dupa parerea mea, este un exercitiu democratic. Si noi suntem obligati sa facem asta", a ...citeste mai departe despre "Ciolos accepta provocarea lui Dragnea pentru ca are cu ce se lauda in Parlament" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos raport Parlament Dragnea, #Ciolos situatie economica Romania, #Ciolos raport economie Parlament , #Stiri Macroeconomie