Ciolos ii raspunde lui Daniel Zamfir: Are o abordare populista!

Duminica, 20 Martie 2016, ora 22:22
1102 citiri
Ciolos ii raspunde lui Daniel Zamfir: Are o abordare populista!
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Dacian Ciolos i-a raspuns, duminica, deputatului Daniel Zamfir, care l-a criticat pe prim-ministru pentru pozitia Guvernului fata de Legea darii in plata, afirmand ca liberalul are "o abordare populista", iar proiectul sau are nevoie de adaptari pentru a fi aplicat.

Replica lui Dacian Ciolos a venit pe Facebook, intr-un comentariu adresat unui utilizator care i-a atras atentia asupra pozitiei liberalului Daniel Zamfir fata de punctul de vedere al Executivului in privinta Legii darii in plata, scrie News.ro.

"Domnul deputat are din pacate o abordare populista prin aceasta pozitie. Am spus de la inceput ca sustin legea darii in plata si am spus-o si direct bancilor. Insa aceasta lege trebuie sa tina cont de adevaratele cazuri sociale, de familiile care si-au cumparat pe credit o locuinta, si nu de speculatorii imobiliari", scrie Ciolos.

Premierul spune ca Executivul vrea o lege functionala, nu una populista, si respinge acuzatiile de "intoxicare" lansate de Zamfir. ...citeste mai departe despre "Ciolos ii raspunde lui Daniel Zamfir: Are o abordare populista!" pe Ziare.com

#Ciolos raspunde deputat PNL, #Ciolos dare plata lege, #Ciolos replica Zamfir , #Stiri Macroeconomie