Citu ii va chema la audieri in Senat pe ministrii Economiei si de Finante

Marti, 21 August 2018, ora 13:22
994 citiri
Citu ii va chema la audieri in Senat pe ministrii Economiei si de Finante
Foto: Facebook/ Florin Citu

Senatorul PNL Florin Citu anunta ca ii va chema la audieri pe ministrii Economiei, Danut Andrusca, si Finantelor, Eugen Teodorovici, in Comisia economica a Senatului pentru a da explicatii cu privire la memorandumul pentru stergerea datoriei de 400 milioane de dolari a companiei KazMunayGas.

"Are curaj Teodorovici sa mearga pana la capat si sa recupereze 400 milioane de dolari? Deranj mare la Finante. Postarea mea de ieri despre jaful de la KazMunayGas a creat multa valva printre pesedisti.

Pe langa telefoanele primite ca sa-mi vad de treaba, s-a intamplat si un lucru bun. La Ministerul de Finante se ia serios in calcul anularea acelui memorandum. Ministrul Finantelor de jure ma asculta din nou.

Sunt curios cum o sa le explice sefilor, Dragnea si Valcov. Indiferent de ce se intampla acum la MFP, am luat decizia sa chem la Comisia economica, industrii si servicii ministrii Economiei si Finantelor Publice pentru a ne prezenta situatia memorandumului. Chiar in prima saptamana", a scris Citu, marti, pe Facebook.

El subliniaza ca este momentul ca MFP sa se ocupe de lucruri serioase si sa recupereze sumele cu adevarat importante.

Luni, senatorul liberal a scris ca in 2014, Guvernul condus de Victor Ponta a aprobat un memorandum prin care stergea o datorie de 400 milioane de dolari, din cei 660 milioane de dolari, companiei KazMunayGas si ca acesta a fost cel mai mare "jaf institutionalizat din istoria Romaniei". ...citeste mai departe despre "Citu ii va chema la audieri in Senat pe ministrii Economiei si de Finante" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Florin Citu audiere Andrusa Teodorovici, #comisie economica senat Teodorovici, #comisie economica senat Andrusca , #Stiri Macroeconomie