Constantin: Daca mai insist cu reducerea TVA la carne si acciza la bere, ma trimite Ponta la Finante

Joi, 11 Decembrie 2014, ora 20:53
903 citiri
Constantin: Daca mai insist cu reducerea TVA la carne si acciza la bere, ma trimite Ponta la Finante
Foto: Facebook/Daniel Constantin

Industria berii din Romania supravietuieste, chiar daca in ultimii ani acciza s-a marit cu 50%, a declarat, joi, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, la o conferinta dedicata sectorului berii.

"Industria berii din Romania supravietuieste chiar daca in ultimii ani, din pacate, a avut o crestere a accizei. Din anul 2008 si pana in prezent acciza a crescut cu 50%.

Stiu ca este o problema sensibila pentru dumneavoastra si am promis ca incercam in masura in care exista deschidere la Ministerul de Finante sa vedem ce putem face pentru acest sector pentru ca vanzarile nu stau atat de bine, poate si pentru ca puterea de cumparare nu este atat de mare cat ne-am fi dorit cu totii sau pentru ca e un sector in care dincolo de productia interna avem si ceva importuri.

As spune ca toate gusturile se gasesc in piata, desi si aici este un lucru bun pentru ca este sectorul care importa cel mai putin din toate sectoarele din agricultura si din industria alimentara ...citeste mai departe despre "Constantin: Daca mai insist cu reducerea TVA la carne si acciza la bere, ma trimite Ponta la Finante" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Constantin industrie bere, #industrie bere Romania acciza , #Stiri Macroeconomie