Constructorul autostrazii Suplacu de Barcau - Bors si-a luat banii si n-a facut nimic. Contractul ar putea fi reziliat

Duminica, 04 Septembrie 2016, ora 11:07
3129 citiri
Constructorul autostrazii Suplacu de Barcau - Bors si-a luat banii si n-a facut nimic. Contractul ar putea fi reziliat
Foto: gov.ro

Nemultumit de mobilizarea constructorilor pe tronsonul Suplacu de Barcau - Bors din Autostrada Transilvania, ministrul Transporturilor, Sorin Buse (foto), nu exclude varianta rezilierii contractului castigat in urma cu aproximativ un an si jumatate de asocierea Corsan Corviam Construccion Spania, Consinit-Road Consulting si Via Design. Stadiul de executie este 0%, spune ministrul.

Ministerul Transporturilor (MT) a constatat neindeplinirea atributiilor contractuale de catre constructor in privinta Autostrazii Transilvania, Sectiunea 3C: Suplacu de Barcau - Bors.

Astfel, ministrul a solicitat prezenta la Bucuresti a conducerii companiei spaniole, responsabila de constructia sectiunii de 60 de kilometri, pentru a decide viitorul proiectului, informeaza ministerul de resort.

Asocierea Corsan Corviam Construccion Spania, Consinit-Road Consulting si Via Design a castigat licitatia in urma cu aproximativ un an si jumatate. Compania ...citeste mai departe despre "Constructorul autostrazii Suplacu de Barcau - Bors si-a luat banii si n-a facut nimic. Contractul ar putea fi reziliat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada Suplacu Barcau Bors, #reziliere contract Suplacu Barcau Bors , #Stiri Macroeconomie