Cristian Sima loveste cu o noua scrisoare - dezvaluiri incendiare

Sambata, 10 Mai 2014, ora 13:31
1634 citiri
Cristian Sima loveste cu o noua scrisoare - dezvaluiri incendiare

Cristian Sima, brokerul care a fugit din Romania in 2012 dupa ce a pierdut mai multe milioane de euro ale clientilor, revine cu o noua scrisoare cu dezvaluiri.

Intr-o lunga postare pe Facebook sub titlul "UMBRELE POLITICII IN 2012", Sima, aflat la "Sankt Moritz (sic!) " in Elvetia, arata dedesubturile "politicii dambovitene", facuta "la cafenele, restaurante, case conspirative, in general departe de ochii maselor".

Postarea incepe cu un citat din Shakespeare "Exista oameni care nu imbratiseaza decat umbre, acestia beneficiaza doar de umbra fericirii" si se incheie cu un mesaj funebru: "P.S. Daca de luni nu voi mai posta, folositi ce am scris mai sus ca epitaf".

"Epitaful" lui Sima incepe cu aprecierea ca "noi, romanii, am fost mereu fascinati de jocurile de culise, de piedicile pe la spate si mai ales de umbrele dubiului. Daca Creatorul ne-ar livra in piata publica filmul real al umbrelor ultimilor 24 de ani, nimeni nu ar crede ceea ce ar vedea dar, in acelasi timp, toti vor ...citeste mai departe despre "Cristian Sima loveste cu o noua scrisoare - dezvaluiri incendiare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cristian Sima dezvaluiri Predoiu, #Sima dezvaluiri Basescu , #Stiri Macroeconomie