Criza din Grecia: Cand ar putea avea loc alegeri anticipate

Miercuri, 05 August 2015, ora 16:28
1066 citiri
Criza din Grecia: Cand ar putea avea loc alegeri anticipate
Foto: Arhiva Ziare.com

Alegeri legislative anticipate sunt "probabile" in Grecia in toamna aceasta, in conditiile in care guvernul condus de Alexis Tsipras nu mai dispune de o majoritate parlamentara, a afirmat miercuri purtatoarea de cuvant a guvernului, Olga Gerovasili.

"Alegeri sunt probabile la toamna", a declarat purtatoarea de cuvant la postul de radio Vima FM, precizand ca "aceasta va depinde de stabilitatea guvernului in perioada urmatoare", transmite AFP.

Premierul Alexis Tsipras se declarase saptamana trecuta pregatit pentru alegeri anticipate in vederea recastigarii majoritatii.

Alegeri anticipate in Grecia, pe fondul impasului in discutiile cu creditorii?Alegeri anticipate in Grecia, in aceasta toamna?Premierul grec isi ameninta colegii de partid cu alegeri anticipate: Nu ma voi lasa santajat

El a indicat insa drept prioritara incheierea acordului final cu creditorii internationali (UE, BCE, FMI, MES) pentru un al treilea imprumut, de peste 80 de miliarde de euro.

"Suntem increzatori ...citeste mai departe despre "Criza din Grecia: Cand ar putea avea loc alegeri anticipate" pe Ziare.com

#alegeri anticipate Grecia, #alegeri anticipate Grecia toamna , #Stiri Macroeconomie