Criza din Grecia si o insula magica fara trotuare, fara borduri

Duminica, 02 August 2015, ora 07:00
958 citiri
Criza din Grecia si o insula magica fara trotuare, fara borduri

Pana de curand, Grecia era un mister. Cum poate o tara atat de frumoasa, cu oameni muncitori si relaxati, cu o mancare atat de gustoasa sa dea faliment?

Am fost o saptamana in Mykonos, celebra insula aflata la sud-est de Atena. Aici nu era criza, ci doar o imensa petrecere. Cei zece mii de localnici muncesc de dimineata pana seara ca sa-si tina in functiune afacerile, iar turistii se bucura de soare, mare, mancare si alcool.

Iahturi a caror valoare fluctueaza intre 5 milioane de dolari si 50 de milioane se odihnesc in marinele luxoase. Milionarii coboara la tarm si iau masa in taverne simple in care o salata greceasca gustoasa costa de la 8 euro in sus. Sunt preturi pentru toate buzunarele, restaurante atat pentru studenti americani plecati cu rucsacul prin lume, dar si pentru petrecareti sofisticati aflati in cautarea betiei perfecte.

Intr-un articol publicat de Huffington Post, titlu e sugestiv: "Bine ati venit in Mykonos, locul in care criza greceasca e atat de ...citeste mai departe despre "Criza din Grecia si o insula magica fara trotuare, fara borduri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#criza Grecia, #vacanta Mykonos Grecia, #greci munca taxe impozite , #Stiri Macroeconomie