Cum vrea Dragnea sa-i atraga pe oamenii de afaceri spre PSD: Le-a promis un scaun de ministru si cateva autostrazi

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 18:33
1182 citiri
Cum vrea Dragnea sa-i atraga pe oamenii de afaceri spre PSD: Le-a promis un scaun de ministru si cateva autostrazi
Foto: PSD

PSD a prezentat, miercuri, programul sau de guvernare pentru mediul de afaceri, care prevede printre altele infiintarea Ministerului pentru IMM-uri, TVA zero la achizitia de locuinte, construirea unor noi autostrazi si a unui terminal nou pentru pasageri la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni.

Masurile au fost prezentate de seful social-democratilor, Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa.

Potrivit programului de guvernare al PSD, va fi infiintat Ministerul IMM-urilor, Antreprenoriatului si Turismului. "Cel care va conduce acest minister va fi dintre dumneavoastra. Nu vreau sa fie un om politic", le-a spus Dragnea oamenilor de afaceri prezenti la evenimentul de lansare al programului PSD.

De asemenea, PSD promite va face un Cod economic, care va include Codul Fiscal, cel de Procedura Fiscala si Legea societatilor comerciale si va avea maximum 500 de pagini, in timp ce Codul Administrativ va cuprinde legislatia nationala si locala din domeniul administrativ, totul in maximul ...citeste mai departe despre "Cum vrea Dragnea sa-i atraga pe oamenii de afaceri spre PSD: Le-a promis un scaun de ministru si cateva autostrazi" pe Ziare.com

#program PSD afaceri, #masuri fiscale program PSD, #program guvernare PSD , #Stiri Macroeconomie