Cum vrea Ministerul Finantelor sa transforme cozile de la ghisee in click-uri pe mobil (Foto)

Duminica, 22 Decembrie 2019, ora 14:49
863 citiri
Cum vrea Ministerul Finantelor sa transforme cozile de la ghisee in click-uri pe mobil (Foto)
Foto: Arhiva Facebook/Florin Citu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a enumerat masurile pe care vrea sa le ia astfel incat cozile de la ghisee sa se transforme in click-uri pe mobil.

Acesta a anuntat, intr-o postare pe Facebook, schimbarile pe care vrea sa le adopte legate de modernizarea ANAF si a Spatiului Virtual Privat (SVP).

Masurile cuprind:

modernizarea portalului ANAF,extinderea gamei de servicii oferite in SVP,extinderea disponibilitatilor serviciilor electronice catre beneficiari prin realizarea portalului ANAF adaptate la smartphone si tabletadezvoltarea unor aplicatii pentru Android si iOS pentru accesarea serviciilor.

Pentru eliberarea documentelor, ministrul anunta modernizarea platformei de arhivare elecronica si imbunatatirea comunicarii interinstitutionale, pentru schimb automat de date intre Ministerul Finantelor si alte institutii.

Cu ajutorul unui cod de bare, contribuabilul va putea urmari stadiul documentului depus si va primi raspunsul in format electronci prin SPV.

C.P. ...citeste mai departe despre "Cum vrea Ministerul Finantelor sa transforme cozile de la ghisee in click-uri pe mobil (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Citu modernizare ANAF, #Citu modernizare SPV, #Citu eliminare cozi ghisee , #Stiri Macroeconomie