Directorul FMI recunoaste ca pietele sunt prea optimiste cu privire la Europa

Duminica, 20 Iulie 2014, ora 11:00
1333 citiri
Directorul FMI recunoaste ca pietele sunt prea optimiste cu privire la Europa
Foto: Facebook/ Christine Lagarde

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a avertizat, vineri, ca avansul economic in Europa ar putea fi grav afectat daca inflatia ramane la un nivel scazut, adaugand ca pietele financiare sunt, probabil, prea optimiste cu privire la Europa.

La cateva zile dupa ce FMI a dat publicitatii propriul sau raport cu privire la zona euro, in care avertizeaza ca orice noi socuri ar putea opri relansarea economica, Lagarde a reluat vineri mesajul la o conferinta organizata la Paris, transmite Reuters.

"Vestea buna este ca economia europeana isi revine din criza. Increderea se imbunatateste si pietele financiare sunt optimiste. Probabil prea optimiste comparativ cu fundamentele", a spus Lagarde, la o conferinta organizata de Fundatia Robert Schuman.

Sefa FMI avertizeaza: E un pericol la nivel global

FMI a cerut statelor din zona ...citeste mai departe despre "Directorul FMI recunoaste ca pietele sunt prea optimiste cu privire la Europa" pe Ziare.com

#Christine Lagarde piete financiare optimiste, #sefa FMI piete financiare optimiste, #sefa FMI criza , #Stiri Macroeconomie