Donald Trump, o amenintare pentru intreaga lume - Raport Economist Intelligence Unit

Joi, 17 Martie 2016, ora 11:41
1128 citiri
Donald Trump, o amenintare pentru intreaga lume - Raport Economist Intelligence Unit
Foto: Facebook/Donald Trump

O eventuala victorie a omului de afaceri Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA se numara printre riscurile globale vazute de firma de analiza si cercetare Economist Intelligence Unit (EIU).

Daca va ajunge sa conduca cea mai puternica economie din lume, atunci Trump va porni un razboi comercial cu Mexic si alte tari. De asemenea, va fi un fel de "trimis al Domnului pe Pamant" pentru jihadistii din Orientul Mijlociu, deoarece acestia se vor folosi de imaginea lui pentru a atrage cat mai multi adepti, potrivit raportului publicat miercuri de analistii EIU, transmite Politico.

In timpul campaniei electorale, Trump a starnit un val de critici dupa ce a facut niste remarci dure legate de musulmani, astfel ca teroristii vor folosi acest lucru in favoarea lor, ca un exemplu graitor ca SUA au o atitudine anti-musulmana.

Donald Trump vrea sa interzica total accesul musulmanilor in Statele Unite

"Daca va ajunge presedinte, afirmatiile lui ar fi cadoul perfect pentru ...citeste mai departe despre "Donald Trump, o amenintare pentru intreaga lume - Raport Economist Intelligence Unit" pe Ziare.com

#Trump amenintare globala, #Trump risc global, #Donald Trump amenintare globala , #Stiri Macroeconomie