Doua noi zacaminte de gaze naturale, descoperite in Romania

Luni, 30 Martie 2015, ora 11:13
1301 citiri
Doua noi zacaminte de gaze naturale, descoperite in Romania
Foto: Romgaz

Romgaz a anuntat, luni, ca a descoperit doua noi zacaminte de gaze naturale in Romania, astfel ca productia va creste cu 3%.

"Sonda de la Frasin, forata la o adancime de 4.100 de metri, se afla in perimetrul de explorare-dezvoltare-exploatare RG 04 Moldova Nord, zona in care Romgaz extrage gaze naturale inca din anul 1972. Prin acest foraj, finalizat in cursul luni ianuarie 2015, a fost pus in evidenta un zacamant de gaz-condensat, pentru care in acest moment se afla in derulare programul de dezvoltare.

Sonda de la Cris (comuna Danes, jud. Mures) este realizata la adancimea de 2.600 de metri si este cuprinsa in perimetrul RG 03 Transilvania Sud, unde exista unele dintre cele mai vechi zacaminte de gaze naturale din Romania. Descoperirea, realizata in cursul lunii ianuarie 2014, a identificat un nou zacamant de gaze naturale pe care in acest moment se desfasoara forajul mai multor sonde care vor permite evaluarea si dezvoltarea completa a acestuia", informeaza site-ul ...citeste mai departe despre "Doua noi zacaminte de gaze naturale, descoperite in Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#descoperire zacaminte gaze Romania, #zacaminte gaze Romania, #Romgaz zacaminte gaze , #Stiri Macroeconomie