Dragnea sustine ca nu s-a ajuns la o solutie privind Codul Fiscal

Sambata, 22 August 2015, ora 19:12
1173 citiri
Dragnea sustine ca nu s-a ajuns la o solutie privind Codul Fiscal
Foto: Arhiva/Ziare.com

Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere, a precizat presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, intrebat sambata, la Sulina, cum priveste solutia la care s-a ajuns in urma negocierilor privind Codul fiscal.

"Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere. In primul rand, sunt multumit ca ideea lansata de mine a dat roade, in sensul ca am propus sa incercam sa cream un alt climat politic in Romania, nu un climat bazat pe scandal, tensiune si contraziceri permanente, ci un climat in care cel putin marile teme ale societatii sa fie in oarecare consens.

Ce ne asteapta dupa dezmatul bugetar al Codului Fiscal si cresterii salariilor - deficit de cel putin 4% din PIB? (Video)

Ca propunerea la care s-a ajuns poate deveni solutia finala sau mai poate fi nuantata este cu totul altceva. Vom avea intalnirea liderilor politici care va decide acest lucru. Pentru mine, este multumitor faptul ca ce am propus s-a intamplat", a declarat Liviu Dragnea.

Reprezentantii ...citeste mai departe despre "Dragnea sustine ca nu s-a ajuns la o solutie privind Codul Fiscal" pe Ziare.com

#Liviu Dragnea solutie cod fiscal, #Sulina intalnire TSD, #cod fiscal PSD , #Stiri Macroeconomie