Dupa ce a criticat FMI in termeni duri, Ponta nu exclude un nou acord. Si pune conditii

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 07:14
1109 citiri
Dupa ce a criticat FMI in termeni duri, Ponta nu exclude un nou acord. Si pune conditii
Foto: Facebook/Victor Ponta

Dupa ce a criticat FMI in repetate randuri spunand ca ideile lor ar putea pune in pericol sistemul energetic si locurile de munca din Romania, premierul Victor Ponta s-a aratat deschis semnarii unui nou acord cu institutia financiara internationala.

Totusi, seful Guvernului de la Bucuresti are unele conditii pe care vrea sa le impuna Fondului daca va accepta incheierea unui nou acord.

"Nu-l exclud, dar vreau foarte mult sa nu mai fim tratati ca elevul din prima banca care face tot ce spune profesorul, apoi mai este si tras de urechi pentru ca este in prima banca", a declarat Ponta, marti seara, la Romania TV.

"Sunt niste lucruri ce tin de specificul Romaniei si de nevoile ei de dezvoltare", a explicat premierul, facand referire la unele masuri luate de Guvern, pe care initial reprezentantii FMI nu le-au vazut cu ochi buni, dar care, in opinia sa, s-au dovedit a fi de succes, cum ar fi reducerea TVA la paine. "Ei sunt mai pesimisti, s-au invatat cu Guvernul Boc", a spus Ponta ...citeste mai departe despre "Dupa ce a criticat FMI in termeni duri, Ponta nu exclude un nou acord. Si pune conditii" pe Ziare.com

#Ponta acord fmi romania , #Stiri Macroeconomie