Economia, ca in roller coaster - Cum a ajuns Romania sa se "invarta in jurul cozii"

Vineri, 29 August 2014, ora 12:14
1148 citiri
Economia, ca in roller coaster - Cum a ajuns Romania sa se "invarta in jurul cozii"

Evolutia economica a Romaniei arata precum un carusel. De la plus la minus, datele macro-economice se schimba intr-un ritm alarmant, fapt care indica fragilitatea mediului de afaceri. Cum iesim din aceasta cursa in care pare care ca ne invartim in jurul cozii?

"A reintrat sau nu Romania in recesiune? Suntem pe buza prapastiei? Am iesit din criza si sunt pe crestere economica, chiar daca una modesta? Cand isi va reveni, cu adevarat, economia?

Intrebari la care, daca este sa intrebam factorul politic, vom primi raspunsuri diferite, in functie de interese. Cei de la putere ne vor spune ca economia creste in continuare doar ca ritmul a incetinit putin. Cei din opozitie i-au pus deja coroana mortuara, dovada gestul facut zilele trecute in Palament, cu ocazia reexaminarii reducerii CAS cu 5 puncte procentuale", se arata in analiza KeysFin remisa Ziare.com.

Dincolo de datele privind evolutia PIB, care arata o scadere consecutiva de doua trimestre (recesiune tehnica), din economie vin ...citeste mai departe despre "Economia, ca in roller coaster - Cum a ajuns Romania sa se "invarta in jurul cozii"" pe Ziare.com

#crestere economie romania, #economie romania, #probleme economie Romania , #Stiri Macroeconomie