Teodorovici, invitat luni la Ora Guvernului, pentru a discuta despre efectele OUG 114

Luni, 25 Februarie 2019, ora 07:14
992 citiri

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost invitat luni, in plenul Camerei Deputatilor.

Biroul Permanent a decis, miercuri, la solicitarea grupului parlamentar al USR, sa fie chemat la "Ora Guvernului" ministrul de Finante, pentru a explica efectele OUG 114. Dezbaterea va incepe de la ora 16:00.

Si premierul Viorica Dancila a fost chemat in Camera Deputatilor, la "Ora prim-ministrului", pe data de 4 martie, a anuntat marti liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan.

"PNL declara razboi total impotriva 'ordonantei lacomiei' Guvernului Dancila si o cheama pe Viorica Dancila la audieri in Parlament la 'Ora prim-ministrului'. Am inregistrat astazi (marti - n.red.) solicitarea ca prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, sa vina la audieri in plenul Camerei Deputatilor, tocmai pentru ca dorim sa purtam o dezbatere fundamentata care sa conduca la oprirea Ordonantei 114.

Sunt mai multe formule prin care se poate ajunge la inlaturarea OUG 114 si a efectelor acesteia. O solutie si cea mai la indemana ar fi ca prim-ministrul, secondat de autorii morali ai acestei ordonante, domnii Dragnea si Valcov, sa decida emiterea unei ordonante de urgenta care sa anuleze 'ordonanta lacomiei'.

Asta ar insemna vointa politica din partea Guvernului care a decis emiterea acestei OUG, deci sperantele sunt mici. A doua varianta pe care putem sa o generam in urma audierii premierului in plenul Camerei ar fi ca aceasta ordonanta sa treaca in procedura de urgenta prin dezbatere si sa fie respinsa", a afirmat Turcan, marti, la Parlament.

Citeste mai multe despre efectele OUG 114:

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei solicita Guvernului sa abroge Ordonanta Teodorovici: Analiza efectelor catastrofale in economie"Ordonanta lacomiei" afecteaza grav si firmele din constructii: Multe risca sa nu supravietuiascaOrban anunta o campanie PNL impotriva OUG 114: Efectele sunt catastrofale, fiecare roman va plati taxe si impozite mai mariFranklin Templeton: Investitorii ne-au sunat si ne-au intrebat ce se intampla in Romania, ca era o tara stabilaMinisterul Energiei vrea amanarea aplicarii OUG 114. Deja unele institutii iau masuri in acest sensSindicalistii din Sanatate acuza Guvernul ca prin OUG 114 pune in pericol asigurarea asistentei medicale ...citeste mai departe despre "Teodorovici, invitat luni la Ora Guvernului, pentru a discuta despre efectele OUG 114" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Eugen Teodorovici ora guvernului, #Eugen Teodorovici OUG 114 , #Stiri Macroeconomie