Europarlamentar roman: Care ar fi fost adevarata austeritate in Grecia si reprosuri pentru Ponta

Joi, 02 Iulie 2015, ora 13:10
1084 citiri
Europarlamentar roman: Care ar fi fost adevarata austeritate in Grecia si reprosuri pentru Ponta
Foto: Facebook/Siegfried Muresan

Premierul grec Alexis Tsipras e modelul politicianului iresponsabil, iar adevarata austeritate ar fi fost daca statele europene nu ar fi sarit in ajutorul poporului elen, sustine europarlamentarul PMP Siegfried Muresan, care l-a criticat si pe seful Guvernului de la Bucuresti, Victor Ponta.

"Grecia nu si-a indeplinit obligatiile fata de FMI, iar acest lucru face lucrurile si mai dificile. Avand in vedere ca a intrat in incapacitate de plata, e evident ca optiunile Fondului sunt limitate. Practic, Grecia s-a impovarat si mai mult. In plus, si-a redus considerabil optiunile. Trebuie spus ca sunt multe guverne din zona euro care au spus ca participarea FMI in orice program de asistenta financiara e vitala", a declarat europarlamentarul PMP Siegfried Muresan, pentru Ziare.com.

Grecia, in incapacitate de plata: 9 intrebari esentiale despre imprumutul FMI

El aminteste ca orice propunere a Greciei trebuie evaluata de creditori si sustine ca nu s-ar fi ajuns la aceasta situatie daca ...citeste mai departe despre "Europarlamentar roman: Care ar fi fost adevarata austeritate in Grecia si reprosuri pentru Ponta" pe Ziare.com

#Muresan criza Grecia, #reactii criza Grecia, #criza Grecia austeritate, #criza Grecia , #Stiri Macroeconomie