Exportul de busteni, cherestea si lemne de foc, interzis pe o perioada de cinci ani - proiect

Sambata, 30 Mai 2015, ora 12:51
1073 citiri
Exportul de busteni, cherestea si lemne de foc, interzis pe o perioada de cinci ani - proiect

Un proiect de lege depus de mai multi deputati PC-PLR propune interzicerea exportului de busteni, cherestea si lemn de foc pe o perioada de cinci ani, initiatorii aratand ca sustinerea necontrolata a exportului de material lemnos poate sa incurajeze taierile ilegale de paduri.

Proiectul este initiat de 12 deputati de la PC-PLR si din grupul democrat-popular, printre care Bogdan Ciuca, Vasile Dragusanu, Liliana Minca si Florea Damian.

Ponta vrea interzicerea exportului de lemn neprelucrat: Veniti cu o solutie sau va gasiti de munca! (Video)

Initiativa prevede ca, in scopul refacerii suprafetei forestiere si pentru respectarea dreptului oricarei persoane la un mediu ecologic si sanatos, este interzis exportul de materiale lemnoase sub forma de busteni, cherestea si lemn de foc pe o perioada de cinci ani de la publicarea acestei legi in Monitorul Oficial.

Initiatorii considera necesara o asemnea masura pe motiv ca "prin sustinerea necontrolata a exportului de material lemnos ...citeste mai departe despre "Exportul de busteni, cherestea si lemne de foc, interzis pe o perioada de cinci ani - proiect" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#export busteni cherestea, #export lemn , #Stiri Macroeconomie