FMI ii recomanda lui Ponta sa reanalizeze reducerea TVA: Premierul, acuzat ca se cam grabeste

Vineri, 27 Martie 2015, ora 17:11
1073 citiri
FMI ii recomanda lui Ponta sa reanalizeze reducerea TVA: Premierul, acuzat ca se cam grabeste

Guvernul de la Bucuresti ar trebui sa reanalizeze momentul adoptarii reducerilor de taxe, precum si dimensiunea acestor scaderi, a declarat vineri, Andrea Schaechter, seful misiunii FMI in Romania, intr-o teleconferinta pe tema consultarilor cu tara noastra.

"Trebuie sa punem intrebarea care sunt masurile compensatorii avute in vedere pentru respectarea tintelor fiscale pe termen mediu. In acest moment, tinta de deficit prevazuta in buget este in linie cu tinta prevazuta in acordul stand by si pentru orice reduceri suplimentare de taxe, trebuie avute in vedere masuri compensatorii pentru ca aceste tinte bugetare, care sunt o prioritate, sa fie atinse", a subliniat Andrea Schaechter.

Ponta: Reducerea TVA, decisa in aprilie. Dar exista si o veste proasta (Video)

Seful misiunii FMI a subliniat, totodata, ca institutia sprijina masurile care ajuta la reducerea decalajului dintre ceea ce se colecteaza din TVA si ceea ce ar trebui colectat si atrage atentia asupra faptului ca ...citeste mai departe despre "FMI ii recomanda lui Ponta sa reanalizeze reducerea TVA: Premierul, acuzat ca se cam grabeste" pe Ziare.com

#FMI reduceri TVA, #FMI reduceri TVA Ponta, #FMI reduceri TVA Guvern, #FMI reduceri TVA graba , #Stiri Macroeconomie