Fost director CNADNR, denuntat la Parchet: A semnat un contract de 12 milioane de euro cu firma sa

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 08:59
1451 citiri
Fost director CNADNR, denuntat la Parchet: A semnat un contract de 12 milioane de euro cu firma sa
Foto: Arhiva Ziare.com

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul Judecatoriei Cluj-Napoca in vederea verificarii indiciilor privind posibila savarsire de catre Mircea Pop, fost director general in cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), a infractiunii de conflict de interese.

Sesizarea a fost facuta pe motiv ca Mircea Pop a semnat cu firma sa un contract de consultanta in valoare de peste 12 milioane de euro, informeaza News.ro.

"In exercitarea atributiilor de serviciu, Mircea Pop a semnat actul aditional avand ca obiect extinderea cu 29 luni a contractului de consultanta pentru furnizarea serviciilor de proiectare si supervizare a lucrarilor de constructie a autostrazii Arad-Timisoara-Lugoj si a Variantei de ocolire Arad.

De asemenea, actul aditional semnat de acesta a vizat suplimentarea activitatii personalului Consultantului precum si suplimentarea valorii contractului cu suma de 1.956.182,65 de euro, fara TVA (de la 10.227.694 de ...citeste mai departe despre "Fost director CNADNR, denuntat la Parchet: A semnat un contract de 12 milioane de euro cu firma sa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mircea Pop CNADNR ANI, #Mircea Pop contracte CNADNR, #Mircea Pop conflict interese , #Stiri Macroeconomie