Fostii sefi de la TAROM cer statului zeci de mii de euro in instanta

Sambata, 15 Februarie 2014, ora 16:10
1322 citiri
Fostii sefi de la TAROM cer statului zeci de mii de euro in instanta
Foto: vagaybond.com

Membrii fostului Consiliu de Administratie al Tarom, revocati din functie in noiembrie, au dat statul in judecata si cer fiecare zeci de mii de euro.

Este vorba despre Dan Pascariu, Valentin Macec, Ciprian Ladunca, Marius Ghenea si Dumitru Prunariu, fosti administratori ai Tarom, inlocuiti de Ministerul Transporturilor intr-o Adunare Generala a Actionarilor.

Acestia au dat in judecata compania de stat invocand o revocare din functii fara justa cauza si au cerut in instanta drepturile aferente contractului de mandat si bonusurile neincasate.

"A fost depusa actiunea in instanta impotriva companiei, pentru a demonstra revocarea fara justa cauza. Ca urmare, potrivit contractului de mandat, urmeaza sa fie solicitate daune interese", a declarat Dan Pascariu, fostul presedinte CA al Tarom, pentru Mediafax citat de Ziarul Financiar.

Este vorba despre sumele totale solicitate de fiecare dintre cei cinci fosti administratori de ordinul a zeci de mii de ...citeste mai departe despre "Fostii sefi de la TAROM cer statului zeci de mii de euro in instanta" pe Ziare.com

#sefi TAROM judecata, #TAROM consiliu administratie revocat , #Stiri Macroeconomie