Gazprom a acceptat conditiile Uniunii Europene privind livrarea de gaze

Vineri, 25 Mai 2018, ora 11:10
1524 citiri
Gazprom a acceptat conditiile Uniunii Europene privind livrarea de gaze
Foto: Facebook/ Gazprom

Gigantul rus Gazprom a acceptat joi noile conditii impuse de Comisia Europeana privind aprovizionarea cu gaze naturale in statele din centrul si estul Europei, pentru a evita o amenda de 10% din cifra de afaceri.

In urma masurilor luate, compania Gazprom va fi nevoita sa permita mai multa transparenta a preturilor si va avea obligatia de a aproviziona piete izolate precum cea a statelor balcanice si cea a Bulgariei, informeaza site-ul EUObserver.com.

Compania Gazprom, care asigura o treime din necesitatile de gaz din Uniunea Europeana, este monitorizata de Comisia Europeana din anul 2012, fiind acuzata formal in 2015 pentru ca ar fi suprataxat clienti din Europa Centrala si de Est si ar fi blocat activitatile firmelor rivale.

Gazprom relanseaza proiectul constructiei unui "mini South Stream" in BalcaniGazprom a inceput construirea gazoductului TurkStream, care leaga Rusia de Turcia, ocolind Ucraina ...citeste mai departe despre "Gazprom a acceptat conditiile Uniunii Europene privind livrarea de gaze" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gazprom accept conditii UE, #Gazprom conditii livrare , #Stiri Macroeconomie