Grecia a dat semnalul, Bruxelles-ul sare cu banii: Ce imprumut au discutat euro-liderii

Joi, 16 Iulie 2015, ora 14:58
1095 citiri
Grecia a dat semnalul, Bruxelles-ul sare cu banii: Ce imprumut au discutat euro-liderii
Foto: Ziare.com

Dupa ce planul de reforme pentru Grecia a trecut in noaptea de miercuri spre joi de testul parlamentului elen, ministrii de Finante ai Eurogrupului au discutat din nou joi, pentru a-si da acordul pe imprumutul pe termen scurt promis Atentei.

Pentru a ajuta Grecia sa acopere necesarul de finantare pe termen scurt, ministrii de Finante au discutat, joi, o asa zisa punte de finantare. Comisia Europeana a apreciat drept "pozitiv" semnalul dat de Atena, mai ales dupa votul din Parlament, iar un imprumut pe termen scurt ar urma sa fie virat "curand", scrie The Guardian.

Jurnalistii straini scriu ca purtatorul de cuvant al Eurogrupului, Annika Breidthardt, a confirmat ca videoconferinta ministrilor de Finante s-a incheiat, fara a oferi insa detalii. Se crede ca acestia au fost de acord ca Atenei sa ii fie acordat imprumutul pe termen scurt, insa informatia nu a fost deocamdata confirmata oficial.

Solutie pentru salvarea Greciei - imprumuturi peste imprumuturi ca tara sa nu se ...citeste mai departe despre "Grecia a dat semnalul, Bruxelles-ul sare cu banii: Ce imprumut au discutat euro-liderii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imprumut Grecia, #solutie temporara imprumut Grecia , #Stiri Macroeconomie