Grecia a impartit Europa - 10 ore de negocieri, niciun rezultat. Duminica, momentul adevarului

Duminica, 12 Iulie 2015, ora 01:44
875 citiri

Dupa aproape zece ore de negocieri intense, ministrii de Finante din zona euro care au analizat pachetul de reforme propus de Alexis Tsipras pentru salvarea Greciei nu au ajuns la o intelegere. Desi mai aspre decat cele respinse la referendum, nu toti creditorii sunt multumiti de reformele propuse de premierul grec.

La negocierile de la Bruxelles nu s-a ajuns la nicio concluzie, iar o noua intalnire ar urma sa aiba loc duminica dimineata. Germania si Finlanda sustin ferm iesirea Greciei din zona euro, cel putin temporar, iar opinia lor este impartasita de state precum Olanda, Lituania, Slovacia, Estonia si Slovenia.

Grexit temporar - planul Germaniei pentru Grecia - Document

Desi jurnalistii acreditati la Bruxelles scriau pe Twitter, citand "surse cu cravata", ca eurogrupul pregateste o declaratie comuna de presa, se pare ca ministrii de Finante din zona euro nu au ajuns la o intelegere pe tema Greciei.

Acestia au inceput sa plece in jurul orei 1:00 (ora Romaniei), urmand ...citeste mai departe despre "Grecia a impartit Europa - 10 ore de negocieri, niciun rezultat. Duminica, momentul adevarului" pe Ziare.com

#criza Grecia iesire euro, #Grecia datorii Grexit , #Stiri Macroeconomie