Grecia "sangereaza" manageri - daca antreprenorii pleaca, tara se duce de rapa?

Marti, 14 Iulie 2015, ora 08:40
1123 citiri

Managerii greci se muta in numar tot mai mare in Marea Britanie. Numai anul trecut, numarul acestora a crescut cu un sfert, pe fondul problemelor financiare intampinate de tara natala.

In primele sase luni ale acestui an, 979 de cetateni greci au fost inregistrati ca noi directori ai companiilor din Marea Britanie, in crestere cu 26% fata de aceeasi perioada din 2014, releva compania de statistica DueDil, citata de The Telegraph.

In total, in prezent sunt 6.353 de greci directori de companii mici si mijlocii britanice. Grecia se claseaza pe locul 9 in Europa in ceea ce priveste numarul de cetateni straini care conduc companii britanice. Comparativ, in Marea Britanie sunt 46.404 directori de companie nascuti in Irlanda, 31.333 din Germania si 27.121 din Italia.

Efectele devastatoare ale crizei din Grecia - crestere alarmanta a numarului de oameni ai strazii

Spre exemplu, Christina Pistofidou, fondator si director al companiei de textile Wengko Mole, s-a mutat din Atena la ...citeste mai departe despre "Grecia "sangereaza" manageri - daca antreprenorii pleaca, tara se duce de rapa?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grecia antreprenori plecare Marea Britanie, #Grecia antreprenori plecat , #Stiri Macroeconomie