Gruia Stoica face lumina in privatizarea "CFR" -ului din Croatia: Continua sau nu negocierile?

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 18:19
1042 citiri
Gruia Stoica face lumina in privatizarea "CFR" -ului din Croatia: Continua sau nu negocierile?
Foto: TVR 1

Grampet Group infirma informatiile potrivit carora procesul de privatizare a HZ Cargo Croatia ar fi incetat pentru ca Grampet Group nu ar fi depus "garantiile financiare necesare".

Publicatiile croate au relatat la inceputul saptamanii, citand surse guvernamentale, ca privatizarea HZ Cargo a fost abandonata ca urmare a esecului negocierilor cu Grampet Group.

Gruia Stoica, urmarit de ghinion si in Croatia? Ce se intampla cu tentativa GFR de a cumpara HZ Cargo

"Reprezentantii Grampet si reprezentantii Ministerului Transporturilor vor avea in zilele urmatoare o intalnire programata pentru a discuta toate elementele ce tin de acest proces.

In ceea ce priveste motivul invocat, nedepunerea garantiilor financiare, dorim sa precizam ca in stadiul in care se afla acum procedura de privatizare a HZ Cargo nici nu este prevazuta depunerea unor astfel de garantii", se precizeaza intr-un comunicat Grampet Group remis Ziare.com.

Potrivit reprezentantilor companiei de transport ...citeste mai departe despre "Gruia Stoica face lumina in privatizarea "CFR" -ului din Croatia: Continua sau nu negocierile?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gruia Stoica privatizare Croatia, #GFR privatizare HZ Cargo, #Grampet Group Croatia , #Stiri Macroeconomie