Guvernul amana unele masuri, dar nu din Codul Fiscal: Viitorul Guvern sa isi aplice politicile

Joi, 15 Decembrie 2016, ora 21:57
1898 citiri
Guvernul amana unele masuri, dar nu din Codul Fiscal: Viitorul Guvern sa isi aplice politicile
Foto: captura Youtube/Guvernul Romaniei

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a anuntat ca Guvernul a decis prorogarea unor acte normative pe o perioada de doua luni, oferind astfel ocazia noului Executiv sa isi aplice politicile economice si sociale.

"Este vorba de prorogarea unor acte normative care au fost aprobate in anii trecuti, in general inainte de criza. Ele au fost in fiecare an amanate la implementari, au fost prorogate, odata cu legea bugetului. In acest an pentru ca bugetul ar putea sa vina deja in luna ianuarie, luam aceasta masura de a amana implementarea masurilor aferente. Practic, lasam posibilitatea viitorului Guvern sa isi aplice politicile economice si sociale asa cum le considera de cuviinta", a spus Anca Dragu.

Aceasta a precizat foarte clar ca prorogarea nu vizeaza si Codul Fiscal. "Nu prorogam Codul Fiscal. Codul Fiscal se va aplica asa cum este prevazut de la 1 ianuarie 2017", a spus ea.

Ministrul a explicat ca daca nu ar fi luat aceasta decizie era posibil ca unele salarii sa scada chiar pana ...citeste mai departe despre "Guvernul amana unele masuri, dar nu din Codul Fiscal: Viitorul Guvern sa isi aplice politicile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Guvern amanari masuri, #Guvern prorogari acte normative, #Ministru Finante prorogari acte normative , #Stiri Macroeconomie