Guvernul descurca hatisul birocratic si da unda verde pentru o bucata de 20 km de autostrada

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 15:38
1427 citiri
Guvernul descurca hatisul birocratic si da unda verde pentru o bucata de 20 km de autostrada
Foto: Facebook/Catalin Drula

Guvernul a dat o hotarare, in sedinta de miercuri, care deblocheaza constructia unei portiuni de 20 km din Autostrada Transilvania.

Catalin Drula (foto), consilier al premierului Dacian Ciolos pe probleme de infrastructura, explica problemele acestui proiect si care sunt pasii de urmat, intr-o postare pe pagina personala de Facebook.

"Hotarare pentru modificarea art.3 la Hotararea Guvernului nr. 729/2015 - Suna asa de sec si tehnic ca-mi vine greu sa cred ca m-a preocupat 20 zile si a fost nevoie de zeci de telefoane ca sa o vad adoptata astazi (miercuri - n.red.). Despre ce e vorba: o bucata de 20 km din autostrada Transilvania de la Tg. Mures spre Cluj.

Anul trecut, in primavara, s-au semnat contractele de executie, proiectul a fost prins pentru finantare europeana, dar lucrarile nu au pornit niciodata. Pentru ca terenurile nu fusesera expropriate. Cand in sfarsit s-a adoptat hotararea de expropriere in septembrie 2015, s-a decis ca e prea tarziu sa mai demareze proiectul pe ...citeste mai departe despre "Guvernul descurca hatisul birocratic si da unda verde pentru o bucata de 20 km de autostrada" pe Ziare.com

#Guvern portiune autostrada, #Guvern portiune autostrada transilvaniei , #Stiri Macroeconomie