Hollande a venit in Romania: Ce exportam si ce importam din Franta

Marti, 13 Septembrie 2016, ora 15:52
1400 citiri
Hollande a venit in Romania: Ce exportam si ce importam din Franta
Foto: Arhiva Ziare.com

Relatiile bilaterale dintre Romania si Franta au o istorie indelungata, care dateaza de mai bine de 130 de ani, iar vizita lui Francois Hollande, presedintele Hexagonului, in tara noastra este un bun prilej pentru a trece in revista evolutia din ultima vreme a investitiilor si a schimburilor comerciale dintre cele doua state.

Oficialul francez a transmis, marti, ca in Romania exista o cultura in ceea ce priveste matematica, fizica, iar aceasta traditie permite incheierea de parteneriate in domenii precum securitatea cibernetica, cercetare si inginerie regenerabila.

In plus, Hollande va inaugura fabrica Airbus de la Ghimbav, din judetul Brasov.

"Franta este cel de-al treilea furnizor al Romaniei, dar si al treilea client al Romaniei. Schimburile noastre sunt foarte complementare in lantul de valori si in crestere continua. Camera de Comert din Romania sarbatoreste a XX-a aniversare. Circa 450 de companii franceze s-au instalat aici. Majoritatea intreprinderilor cotate la bursa ...citeste mai departe despre "Hollande a venit in Romania: Ce exportam si ce importam din Franta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#relatii comerciale Franta Romania, #Romania exporturi Franta, #Romania importuri Franta , #Stiri Macroeconomie