Impas in negocierile cu FMI. Tratativele continua si sambata

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 09:33
1186 citiri
Impas in negocierile cu FMI. Tratativele continua si sambata

Negocierile dintre autoritati si delegatia FMI-CE vor continua si sambata, in special pe subiecte privind finantele si energia, fiind patru teme unde partile nu au ajuns la un acord, in timp ce la CFR Marfa s-a convenit reluarea privatizarii.

"Sunt patru teme pe care nu s-au inteles. Discutiile vor continua (sambata - n.red.), in principal pe finante si pe energie. CE si FMI au cerut sa se renunte la programul Prima Masina, iar Guvernul a transmis ca nu va renunta. De fapt, au aratat ca in sedinta de in sedinta de Guvern de marti va fi introus spre aprobare plafonul de garantii 350 de milioane lei si va fi prelungit termenul pentru inscrierea bancilor in program pana la 2 martie", au spus surse oficiale citate de Mediafax.

Discutiile nu s-au incheiat pana la ora transmiterii acestei stiri, dar sursele au explicat ca s-a convenit ca negocierile pe mai multe teme sa fie reluate sambata.

Prin programul "Prima Masina", statul va garanta creditul bancar contractat pentru achizitia ...citeste mai departe despre "Impas in negocierile cu FMI. Tratativele continua si sambata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#FMI program Prima masina, #discutii Guvern FMI , #Stiri Macroeconomie