Ioan Micula: Finantele nu ne-au achitat inca datoria, e o minciuna sfruntata

Luni, 28 Martie 2016, ora 07:44
941 citiri
Ioan Micula: Finantele nu ne-au achitat inca datoria, e o minciuna sfruntata
Foto: Facebook/Ministerul Finantelor Publice

Ministerul Finantelor nu a achitat fratilor Micula, proprietarii European Food, despagubirile de 84 milioane euro plus penalitati, stabilite de curtea de arbitraj de la Washington, a declarat omul de afaceri Ioan Micula.

Acesta a precizat pentru News.ro ca plata invocata de minister este o "minciuna sfruntata", pentru ca banii au fost plasati intr-un cont deschis la Trezorerie si apoi retrasi.

Ioan Micula: Statul roman a pierdut definitiv. Trebuie sa ne dea peste 200 de milioane de euro

Statul roman a pierdut, la finele lunii februarie, si procesul prin care a cerut anularea sentintei din decembrie 2013 de la Curtea de Arbitraj de pe langa Banca Mondiala (ICSID), prin care fratii Viorel si Ioan Micula au primit castig de cauza intr-un proces deschis in 2005.

Fratii Ioan si Viorel Micula, care au si cetatenie suedeza, au sustinut la momentul deschiderii procesului ca statul roman nu si-a respectat angajamentele referitoare la protectia reciproca a investitiilor cuprinse in ...citeste mai departe despre "Ioan Micula: Finantele nu ne-au achitat inca datoria, e o minciuna sfruntata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Finante plata datorie Micula, #Micula datorie Romania , #Stiri Macroeconomie