Iohannis, dupa intalnirea cu FMI: Sper la progrese mai semnificative data viitoare

Luni, 09 Februarie 2015, ora 21:17
956 citiri
Iohannis, dupa intalnirea cu FMI: Sper la progrese mai semnificative data viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni seara, la Palatul Cotroceni, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Bancii Mondiale si Comisiei Europene.

Discutiile au avut loc in contextul in care reprezentantii Guvernului si delegatia FMI nu au ajuns la un acord in urma negocierilor intense de saptamana trecuta, pentru ca membrii Executivului nu au acceptat conditiile impuse de institutiile internationale.

Negocierile cu FMI, incheiate fara succes dupa 7 ore: Care sunt principalele probleme

"In cadrul intrevederii, presedintele Romaniei fost informat de catre reprezentantii institutiilor financiare internationale cu privire la stadiul Acordului cu Romania si la concluziile actualei misiuni comune a celor trei institutii internationale. Au fost prezentate principalele masuri privind reformele structurale care au facut obiectul evaluarilor si negocierilor cu Guvernul, atat cele asupra carora s-a ajuns la un acord, cat si cele asupra carora urmeaza sa se decida in ...citeste mai departe despre "Iohannis, dupa intalnirea cu FMI: Sper la progrese mai semnificative data viitoare" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis FMI, #Klaus Iohannis discutii FMI, #Klaus Iohannis FMI Cotroceni , #Stiri Macroeconomie