Iohannis: Nu poate fi vorba de o gaura in buget, n-a plecat nimeni cu banii acasa!

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 16:28
835 citiri
Iohannis: Nu poate fi vorba de o gaura in buget, n-a plecat nimeni cu banii acasa!
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis s-a referit pentru prima data, miercuri, la scandalul din ultimele zile in care Liviu Dragnea a acuzat Guvernul Ciolos ca a lasat o "gaura" in buget de zece miliarde de lei.

Iohannis i-a primit la Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu si pe ministrul de Finante Viorel Stefan, pentru a discuta despre bugetul pe anul 2017, in contextul in care la nivelul Presedintiei si nu numai exista ingrijorari ca acesta s-ar putea sa nu se incadreze intr-un deficit de 3%.

"Am discutat foarte pe scurt (si despre cele zece miliarde - n.red.). Din motive pe care nu le cunosc, s-a vehiculat initial sintagma de 'gaura in buget', nu poate fi vorba de asa ceva. E vorba despre o suma care nu s-a realizat, din motive pe care vor trebui sa le explice altii, cert e ca nu a plecat nimeni cu banii acasa", a declarat seful statului dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni.

Guvernul Ciolos nu a facut nimic nou in materie de deficit: "Gaura" de final de an e traditie a guvernelor ...citeste mai departe despre "Iohannis: Nu poate fi vorba de o gaura in buget, n-a plecat nimeni cu banii acasa!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis gaura buget, #Iohannis buget 2017 , #Stiri Macroeconomie