Iohannis: Se lucreaza la atragerea banilor europeni pentru autostrazi. Dar exista si alte surse de finantare

Miercuri, 15 Ianuarie 2020, ora 16:52
1095 citiri
Iohannis: Se lucreaza la atragerea banilor europeni pentru autostrazi. Dar exista si alte surse de finantare
Foto: Arhiva (Administratia Prezidentiala)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul face eforturi pentru a atrage bani europeni in vederea constructiei autostrazii Sibiu-Pitesti. Dar ca, in orice caz, exista si alte surse de finantare pentru un astfel de proiect.

Reamintim ca, din cauza problemelor de mediu prost gestionate de statul roman, la acest moment CE inca analizeaza conditiile in care ar putea finanta constructia Autostrazii Sibiu-Pitesti.

Intrebat daca, totusi, finantarea respectiva se va obtine, Klaus Iohannis a declarat:

"Se lucreaza la asta. Banii europeni sunt o sursa. Bugetul national, o alta sursa. Iar creditele sunt alte sursa (...)

Noi nu ne dorim sa venim in fata romanilor cu promisiuni de bucatele de autostrazi, ci -si am vazut ca vrea si Guvenul - sa venim cu o solutie integrata pentru rezolvarea acestei probleme de infrastructura (a autostrazilor - n.red.)".

Va avea vreodata Moldova sosea de mare viteza? Iata cat de complicata e, in acest moment, situatia Autostrazii UniriiStefan Mandachi ii cere lui Orban sa spuna clar daca face autostrada: Scuzele de acum, identice cu cele ale lui Dancila & Co. Ajunge! ...citeste mai departe despre "Iohannis: Se lucreaza la atragerea banilor europeni pentru autostrazi. Dar exista si alte surse de finantare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis bani europeni autostrazi finantare , #Stiri Macroeconomie