Iohannis, solicitat sa lamureasca declaratiile despre Rosia Montana - comparatii cu Boc si Basescu

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 21:44
966 citiri
Iohannis, solicitat sa lamureasca declaratiile despre Rosia Montana - comparatii cu Boc si Basescu

Organizatia Alburnus Maior a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, dupa declaratiile acestuia de joi seara, referitoare la proiectul minier de la Rosia Montana.

"Declaratia dumneavoastra recenta potrivit careia 'proiectul trebuie rediscutat, (...) asa cum a fost conceput, nu mi se pare potrivit' nu face decat sa realimenteze nemultumirea opiniei publice, mai ales in contextul ultimatumului companiei.

Nu putem sa nu remarcam similitudinea pozitiei dvs cu alte declaratii sterile ce au iritat zecile de mii de cetateni ce au iesit in strada pentru respectarea legii.

In 2011, premierul Emil Boc declara ca 'proiectul Rosia Montana trebuie rediscutat', in timp ce presedintele Traian Basescu sustinea ca 'proiectul sa inceapa cu renegocierea beneficiilor'. Chiar si prim-ministrul Ponta a anuntat renegocierea cu succes in 2013. Toate aceste luari de pozitie au atras dupa sine mentinerea pe linie de plutire a unui proiect neviabil si profund nelegal, prin livrarea acestor ...citeste mai departe despre "Iohannis, solicitat sa lamureasca declaratiile despre Rosia Montana - comparatii cu Boc si Basescu" pe Ziare.com

#Alburnus Maior Iohannis Rosia Montana, #Klaus Iohannis Rosia Montana , #Stiri Macroeconomie