Klaus Iohannis a promulgat Codul Fiscal

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 19:21
868 citiri
Klaus Iohannis a promulgat Codul Fiscal
Foto: B1Tv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca a promulgat Codul Fiscal, precizand ca au existat doua motive pentru care l-a retrimis in Parlament.

Codul Fiscal, adoptat din nou in Parlament (Video)

"Astazi am promulgat Codul Fiscal. Au fost doua motive pentru care am retrimis Codul Fiscal in Parlament. Primul: Dupa parerea mea, nu avusese loc o dezbatere publica asa cum se cuvine pentru Codul Fiscal.

Este nevoie pentru o astfel de lege de dezbatere pe mai multe fatete, aprofundata, la care participa toti actorii implicati si informati. In Parlament, o astfel de dezbatere nu avusese loc. In societatea civila s-a dezbatut inainte de prima aprobare foarte putin. Am considerat ca nu este bine si ca e nevoie de o dezbatere mai ampla. Dezbaterea de dupa retrimitere a fost pe masura asteptarilor.

Al doilea motiv a fost legat de ceea ce am putea sa numim responsabilitate. Am vrut sa se analizeze foarte bine si sa se ajunga la concluzia potrivita", a ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis a promulgat Codul Fiscal" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis Cod Fiscal, #cod fiscal promulgat , #Stiri Macroeconomie