Liviu Dragnea, tete-a-tete cu directorul FMI pentru Europa: Ce subiecte au fost abordate

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 17:04
1042 citiri
Liviu Dragnea, tete-a-tete cu directorul FMI pentru Europa: Ce subiecte au fost abordate
Foto: PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut o intalnire, vineri, cu Poul Mathias Thomsen, directorul departamentului european al Fondului Monetar International (FMI).

El i-a transmis reprezentantului FMI ca social-democratii "actioneaza in sensul stabilitatii politice, economice si sociale a Romaniei, mai ales in contextul tulburarilor din zona", potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, Liviu Dragnea i-a prezentat si prioritatile PSD:

reforma administrativa,reformarea functiei publice,rentabilizarea companiilor de stat si pregatirea lor pentru privatizare,investitiile in infrastructura, dar si cele locale.

"Vom fi foarte atenti in ce masura actualul guvern va continua mecanismul de absorbtie a fondurilor europene, construit de noi, care a determinat o crestere substantiala a nivelului de absorbtie", a declarat Liviu Dragnea, in cadrul intalnirii cu reprezentantul FMI.

De asemenea, a subliniat ca este implicat in conturarea unui program de dezvoltare a Romaniei, pe ...citeste mai departe despre "Liviu Dragnea, tete-a-tete cu directorul FMI pentru Europa: Ce subiecte au fost abordate" pe Ziare.com

#Dragnea intalnire FMI, #Deagnea director FMI Europa, #Dragnea FMI , #Stiri Macroeconomie