Marea Britanie ar putea ramane fara fructe si legume proaspete dupa Brexit - Ce legatura au romanii

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 13:50
1319 citiri
Marea Britanie ar putea ramane fara fructe si legume proaspete dupa Brexit - Ce legatura au romanii
Foto: Arhiva Ziare.com

Daca Marea Britanie ramane fara imigrantii din estul Europei, rafturile de legume si fructe proaspete din supermarketuri se vor goli, avertizeaza agricultorii locali.

Mai mult, absenta imigrantilor ar putea insemna chiar prabusirea acestei industrii.

Un important producator din domeniul agro, Guy Poskitt, care lucreaza cu un numar mare de imigranti, avertizeaza ca, in lipsa acestora, Marea Britanie va ramane, in decurs de cinci zile, fara legume si fructe proaspete pe rafturile supermarketurilor.

Autoritatile de la Londra au gandit un plan care nu ar mai permite, dupa Brexit, muncitorilor necalificati veniti din UE, asa cum sunt cei care lucreaza in agricultura, sa intre in tara.

Fara muncitorii din estul Europei, spune Guy Poskitt, care detine Poskitt's Carrots, in East Yorkshire, aceasta industrie s-ar prabusi, informeaza The Independent.

"Daca scoti din lantul de alimentare muncitorii imigranti, in cinci zile nu vor mai fi alimente proaspete pe rafturile ...citeste mai departe despre "Marea Britanie ar putea ramane fara fructe si legume proaspete dupa Brexit - Ce legatura au romanii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marea Britanie agricultura imigranti, #UK imigranti est Europa agricultura, #pierderi UK Brexit, #muncitori necalificati Marea Britanie , #Stiri Macroeconomie