Mihai Daraban (CCIR), despre prioritatile mediului de afaceri in relatia cu statul - Interviu

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 11:48
1394 citiri
Mihai Daraban (CCIR), despre prioritatile mediului de afaceri in relatia cu statul - Interviu
Foto: Camera de Comert

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) va premia joi, in cadrul Topului National al Firmelor desfasurat la Romexpo, o serie dintre cele mai puternice firme din Romania in cadrul unui eveniment care va reuni oameni de afaceri, reprezentanti ai mediului politic si ai zonei guvernamentale, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti.

Topul National al Firmelor este un barometru al performantei economice si este realizat in baza unei metodologii complexe si unitare la nivel national, implementata de intregul Sistem Cameral romanesc in baza legislatiei in vigoare.

Presedintele CCIR, Mihai Daraban, a vorbit, intr-un interviu pentru Ziare.com, despre importanta Topului National al Firmelor 2014, despre prioritatile mediului de afaceri, dar si despre masurile care ar trebui luate pentru a sprijini dezvoltarea companiilor romanesti.

Ce reprezinta Topul National al Firmelor 2014 ...citeste mai departe despre "Mihai Daraban (CCIR), despre performantele antreprenorilor si prioritatile mediului de afaceri in relatia cu statul - Interviu" pe Ziare.com

#Mihai Daraban Camera Comert, #performante antreprenori, #prioritati mediu afaceri, #Top National Firme , #Stiri Macroeconomie