Ministerul Transporturilor a trimis Corpul de Control sa verifice un contract cu firma condusa de Clotilde Armand

Vineri, 10 Martie 2017, ora 16:43
899 citiri
Ministerul Transporturilor a trimis Corpul de Control sa verifice un contract cu firma condusa de Clotilde Armand
Foto: Ziare.com

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a trimis Corpul de Control la CNAIR, pentru a verifica legalitatea unui contract incheiat cu o firma condusa de vicepresedintele USR, Clotilde Armand.

Ministerul Transporturilor anunta, intr-un comunicat postat pe site-ul sau, dupa aparitia unor informatii in spatiul public referitoare la contractul dintre CNAIR si societatea J.V. Egis Route Scetauroute - Egis International, ca a fost trimis Corpul de Control pentru a verifica legalitatea acestuia - Contractul de Servicii de Supervizare a Lucrarilor de Constructie a Autostrazii Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea - Granita Romania / Ungaria nr. 2562.

De asemenea, sunt verificate si alte contracte.

Firma J.V. Egis Route Scetauroute - Egis International este condusa de Clotilde Armand.

In comunicat se arata ca respectivul contract a fost incheiat pe 31 august 2004, prin procedura de licitatie deschisa.

"Obiectul Contractului il constituie supervizarea lucrarilor de proiectare si executie a Autostrazii Brasov - Tg. Mures - Cluj - Oradea, reprezentand 415 km, impartiti initial in 8 sectiuni. Valoarea Contractului de Supervizare, la semnare, a fost de 236.576.980,00 lei fara TVA.

Pana in prezent s-au incheiat 8 acte aditionale la Contractul de Supervizare, astfel: in anul 2005, 2006, 2007, 2008, 2012 (2 Acte Aditionale), 2014 si 2016. Dintre acestea, 5 au avut ca obiect modificarea graficului de prestare a serviciilor in corelare cu termenele de executie a lucrarilor pe santier", se arata in explicatiile Ministerului Transporturilor.

Nu in ultimul rand, in comunicat se precizeaza ca CNAIR a platit pana acum firmei respective doar contravaloarea serviciilor pentru lucrari pe o distanta de 133 de kilometri.

CNAIR sustine ca in buget sunt prevazute sumele necesare pentru autostrada Comarnic-Brasov si centura CapitaleiLa preluarea mandatului, ministrul Transporturilor nu promitea niciun kilometru de autostrada. Cati spune acum ca vor fi gata

F.N. ...citeste mai departe despre "Ministerul Transporturilor a trimis Corpul de Control sa verifice un contract cu firma condusa de Clotilde Armand" pe Ziare.com

#Ministerul Transporturilor Corp Control firma Armand, #control firma condusa Clotilde Armand , #Stiri Macroeconomie