Ministrul Bugetului: Romania este cu moneda, armele si bagajele in Vest

Joi, 08 Mai 2014, ora 14:00
1339 citiri
Ministrul Bugetului: Romania este cu moneda, armele si bagajele in Vest
Foto: Gov.ro/Arhiva

Angajamentul transmis de ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, la Bruxelles, a fost ca Romania este atat cu moneda, cat si cu "armele si bagajele" in Vest.

De asemenea, el considera ca populatia tarii noastre are deja mai multi bani, iar cresterea economica se va resimti si in buzunarele cetatenilor.

"Am transmis la Washington presedintelui american pentru economie si investitii, care inainte a fost sef la Trezorerie, si sefului FMI pentru Europa, mesajul agreat si perceput cu agentiile de rating, care este urmatorul: 'Spuneti ca Romania este diferita in regiune'. Da, Romania este diferita. Romania nu depinde de gazul rusesc, Romania nu are comert si investitii mari in tarile din Est - poate acesta a fost un lucru rau intr-un timp, dar acum este un lucru bun, pentru ca nu avem dependenta de aceasta regiune.

Romania ar putea fi un exportator important de energie, daca ar avea interconexiunile facute, iar Romania, din punct de vedere macroeconomic, sta mult mai bine ...citeste mai departe despre "Ministrul Bugetului: Romania este cu moneda, armele si bagajele in Vest" pe Ziare.com

#Voinea Romania aderare zona euro, #Romania aderare zona euro, #Romania moneda euro, #Romania monea euro 2019 , #Stiri Macroeconomie