Ministrul Energiei face abuzuri la Electrica pentru a pune "mana pe bani"? Cimpeanu cere lamuriri

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 16:24
1078 citiri
Ministrul Energiei face abuzuri la Electrica pentru a pune "mana pe bani"? Cimpeanu cere lamuriri
Foto: Gov.ro

Premierul interimar, Sorin Cimpeanu, i-a cerut, miercuri, ministrului Energiei, Andrei Gerea, sa clarifice situatia de la Electrica, dupa ce cateva ONG-uri au reclamat ca s-au facut abuzuri la aceasta companie.

"Domnul ministru Gerea, avem o problema la Electrica, va rog sa clarificati aceasta problema printr-un comunicat", a spus seful Guvernului interimar, la inceputul sedintei saptamanale a Executivului.

In replica, cel care ocupa momentan fotoliul de la Energie i-a raspuns afirmativ, completand ca e vorba de o masura luata in mod public si transparent in urma cu 45 de zile, pentru care e nevoie sa obtina "votul altora" pentru a fi pusa in aplicare, informeaza Mediafax.

Mai multe ONG-uri din Romania l-au acuzat, marti, pe Andrei Gerea ca intervine in activitatea companiei Electrica pentru a pune "mana pe bani".

ONG-urile acuza abuzuri la Electrica: Guvernul Ponta moare, dar nu se preda - Un ultim abuz?

"Am asistat astazi la un abuz care arata ca politicienii nu au ...citeste mai departe despre "Ministrul Energiei face abuzuri la Electrica pentru a pune "mana pe bani"? Cimpeanu cere lamuriri" pe Ziare.com

#Cimpanu abuzuri Electrica Gerea, #abuzuri Electrica Gerea , #Stiri Macroeconomie