Ministrul Energiei, in vizita la CE Hunedoara: O astfel de situatie e complet inadmisibila

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 11:43
1097 citiri
Ministrul Energiei, in vizita la CE Hunedoara: O astfel de situatie e complet inadmisibila
Foto: Facebook/Victor Grigorescu

Situatia financiara a Complexului Energetic Hunedoara (CEH) este dezastruoasa si s-a putea ajunge chiar la falimentul companiei, ceea ce ar genera probleme sociale enorme in Valea Jiului si ar pune in pericol siguranta sistemului energetic national, a scris luni ministrul Energiei, Victor Grigorescu, pe contul sau de Facebook.

"In aceasta dimineata, ma aflu la Complexul Energetic Hunedoara intr-o vizita de lucru, impreuna cu secretarii de stat Corina Popescu si Cristian Busu. Situatia financiara a companiei este dezastruoasa si temerea principala este ca putem ajunge chiar la un faliment. O astfel de situatie este complet inadmisibila, pentru ca ne-am vedea pusi in fata unei probleme sociale enorme in Valea Jiului si a unei probleme de siguranta a sistemului energetic national", a subliniat Grigorescu.

El a mentionat ca, in cadrul vizitei de lucru, se va intalni cu managementul companiei, cu sindicatele din minerit si cu autoritatile locale.

"Astept de la conducerea ...citeste mai departe despre "Ministrul Energiei, in vizita la CE Hunedoara: O astfel de situatie e complet inadmisibila" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministru Victor Grigorescu complex Energetic Hunedoara, #Complex Energetic Hunedoara faliment , #Stiri Macroeconomie