Ministrul Finantelor: Nu vad un alt motiv pentru a prelungi acordul cu FMI

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 20:18
1045 citiri
Ministrul Finantelor: Nu vad un alt motiv pentru a prelungi acordul cu FMI
Foto: Romania Tv

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, a declarat miercuri, la Slatina, ca nu vede un motiv pentru a prelungi acordul cu Fondul Monetar International, ce se va incheia in septembrie 2015.

"Din punctul meu de vedere, la sfarsitul lunii septembrie, cand se va incheia actualul acord, nu vad un alt motiv pentru a prelungi acordul", a afirmat Valcov.

Darius Valcov a spus in aceasta saptamana ca un nou acord cu FMI nu este o prioritate si ca Romania este suficient de stabila pentru a se descurca fara a fi ghidata.

Ponta, pentru Reuters: Romania ar putea negocia un nou tip de acord cu FMI

"Actualul acord expira in septembrie. Am inteles ca domnul prim-ministru va dori un alt tip de acord. Va trebui sa discutam. Eu mi-am exprimat de mai multe ori punctul de vedere. Cred ca Romania este suficient de stabila si are destul de multi profesionisti astfel incat sa putem sa avem aceasta pretentie de la noi insine ca ne descurcam si fara a fi in continuare ghidati, pentru ca nu ...citeste mai departe despre "Ministrul Finantelor: Nu vad un alt motiv pentru a prelungi acordul cu FMI" pe Ziare.com

#Romania acord FMI, #Darius Valcov acord FMI, #prelungire acord FMI , #Stiri Macroeconomie