Ministrul Gerea a renuntat la un contract semnat in prezenta lui Ponta, in China: Nu s-a fructificat nimic

Vineri, 06 Martie 2015, ora 20:58
869 citiri
Ministrul Gerea a renuntat la un contract semnat in prezenta lui Ponta, in China: Nu s-a fructificat nimic
Foto: Guvernul Romaniei

Contractul semnat anul trecut, in China, de fosta conducere a Complexul Energetic Hunedoara cu compania chineza CNEEC, pentru retehnologizarea Termocentralei Mintia, nu a fost prelungit, a declarat, vineri, la Petrosani, ministrul Energiei, Andrei Gerea.

Ministrul Energiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Petrosani, ca statul roman nu a fost de acord cu prelungirea contractului dintre Complexul Energetic Hunedoara (CEH) si China National Electric Engineering CO Ltd (CNEEC), intrucat documentul semnat de Aurel Niculescu, fostul director general al societatii hunedorene, nu avea avizele necesare, iar echipamentele erau unele invechite.

"Contractul (cel CNEEC - n.red.) nu a fost prelungit din mai multe motive. In primul rand, el nu a intrunit avizele CA, acordul AGA, nici macar nu a avut avizul compartimentului juridic al companiei. De asemenea, posibilitatea de a fi depusa drept garantie o mina iarasi nu a primit acceptul nimanui. Totodata, ...citeste mai departe despre "Ministrul Gerea a renuntat la un contract semnat in prezenta lui Ponta, in China: Nu s-a fructificat nimic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#contract termocentrala Mintia, #Gerea prelungire contract China Mintia , #Stiri Macroeconomie