Misiune economica la New York si Washington organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 12:33
1381 citiri
Misiune economica la New York si Washington organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei
Foto: Facebook/Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) si Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au organizat luni la New York un forum de afaceri dedicat atragerii de investitii americane in Romania.

La reuniunea din capitala financiara a Statelor Unite au participat numeroase fonduri de investitii americane alaturi de companii romanesti, intre care Transgaz, Romgaz, Transelectrica, Hidroelectrica si Nuclearelectrica, Rig Service, Oil Terminal, Grup Petrol Marin, Conpet.

Presedintele CCIR, Mihai Daraban, a declarat ca atragerea investitiilor straine este un aspect esential pentru dezvoltarea Romaniei, iar CCIR si-a propus sa contribuie in mod direct la relansarea pozitiei Romaniei pe piata internationala.

El a mai spus ca promovarea companiilor romanesti prin intermediul misiunilor economice poate duce la cresterea "accesului la noi piete globale sau la inceperea unor proiecte comune pe terte piete. Intensificarea legaturilor cu partenerii din SUA este o prioritate a CCIR pe linie de ...citeste mai departe despre "Misiune economica la New York si Washington organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei" pe Ziare.com

#forum afaceri Camera de Comert, #formul afaceri New York, #Camera Comert New York, #Mihai Daraban New York , #Stiri Macroeconomie